Werking

Voor wie?

Onze scouts is er voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Hieronder vind je de takkenverdeling (een tak is een leeftijdgroep in scoutstermen). Voor het werkingsjaar 2017-2018 geldt.

• Kapoenen: 2011-2010
  • Welpen: 2009-2007
  • Jong-verkenners: 2006 - 2004
  • Verkenners: 2003 - 2001
  • Jins: 2000
  • Leiding: 1999 - .....

Wanneer? Waar?

Tenzij anders vermeld, gaan de activiteiten steeds door op zondag van 14u tot 17u. Deze vinden plaats op domein Bleydenberg.

Voor elke tak wordt er ook een aantal weekends georganiseerd. Samen met jullie tak trekken jullie er dan op uit. Dit als voorbereiding op het zomerkamp in juli. Ouders en leden worden op tijd op de hoogte gebracht door de takleiding.

Toegang tot onze terreinen

Grotere kaart weergeven

Privacyverklaring

Zoals elders verzamelt scouts Sint-Paulus gegevens van zijn leden. Hierbij een korte verklaring van hoe we daarmee omgaan. Enkel de ingevulde gegevens van de fiche, mbt persoonlijke en medische data, worden bijgehouden. Wij verzamelen geen externe gegevens via partners of andere middelen. In eerste instantie verzamelt de groepsleiding deze data en maakt deze toegankelijk voor de betrokken takleiding.

Deze worden bewaard zolang uw zoon of dochter lid is van onze groep om tijdens noodsituaties correct te kunnen handelen. Eveneens om de steeds veranderende leidingsploeg op de hoogte te houden van mogelijke uitzonderingen. Wij maken gebruik van Google Drive om deze lijst te bewaren. De groepsleiding kijkt toe op het correct gebruik van deze gegevens en grijpt in wanneer nodig. Wijzigingen kunnen steeds aangevraagd worden via mail naar groepsleiding.sintpaulus@gmail.com of door iemand van de leiding aan te spreken.